logo

Particulieren

Bolsterlee & Partners werkt behalve voor bedrijven ook voor particulieren. Of het nu gaat om een simpele of uitgebreide aangifte. Bolsterlee is op de hoogte van de laatste fiscale wetten en regelgeving. Dat scheelt u een hoop kopzorgen.

Aangiften voor particulieren

Voor particulieren verzorgt Bolsterlee & Partners het volgende:

  • Aangifte inkomstenbelasting, met speciale tarieven voor beperkte (simpele) en uitgebreide aangiften.
  • Aangiften successie en erfbelasting (hiervoor is een notaris niet meer noodzakelijk).
  • Aanvragen van diverse toeslagen, zoals zorgtoeslag, huurtoeslag en kindgebonden budget.

Particulieren kunnen hun gegevens voor de aangifte van inkomstenbelasting bij Bolsterlee & Partners op kantoor langsbrengen. Of een medewerker van Bolsterlee & Partners komt bij u thuis langs.

Aangifte-service voor ouderen in een verzorgingshuis

Bewoners van een verzorgingshuis zijn vaak moeilijk in staat om een belastingconsulent te bezoeken. De aangifte inkomstenbelasting komt vaak aan op een familielid of kennis. Daarom heeft Bolsterlee & Partners speciaal voor deze groep een bijzondere regeling, waarbij de bewoner in zijn of haar eigen omgeving wordt geholpen.

Op een vooraf afgesproken moment komt een medewerker van Bolsterlee & Partners langs in het verzorgingshuis. Dan worden de gegevens van de aangifte inkomstenbelasting doorgenomen en opgehaald. Tijdens dit gesprek van zo’n half uur kunnen ook andere financiële vraagstukken besproken worden. Vervolgens neemt de medewerker de papieren mee naar kantoor en wordt de aangifte verder afgewerkt en ingezonden. In principe gaat ieder jaar dezelfde medewerker langs, zodat iemand een vertrouwd gezicht ziet.

De kosten voor deze aangifte-service voor mensen in een verzorgingshuis bedragen € 121,- (inclusief 21% btw). Voorwaarde is dat er minimaal 3 bezoeken op dezelfde dag in hetzelfde verzorgingshuis afgelegd kunnen worden. Als dit niet het geval is, dan bedragen de kosten € 181,50 (inclusief btw).